output 2I5Xfj

Βρες εδώ το πρόγραμμα σπουδών που σε ενδιαφέρει

Invalid InputInvalid Input

Invalid Input

AKMI METROPOLITAN COLLEGE

Campus Αθήνας: Σωρού 74, 151 25, Μαρούσι
T.: 210 6199891
F.: 210 6199320
mail: info (at) amc (dot) edu (dot) gr


Campus Θεσσαλονίκης: Ελ. Βενιζέλου 14, 546 24, Θεσσαλονίκη
T.: 2310 241010
F.: 2310 261381
mail: info (at) amc (dot) edu (dot) gr


Προγράμματα του εκπ. φορέα


Προφίλ Εκπαιδευτικού Φορέα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, από το 1982 μέχρι σήμερα έχει αποστολή και όραμα την πνευματική και μορφωτική ανέλιξη των φοιτητών του. Υπηρετεί με συνέπεια την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έχοντας εδραιωθεί στη συνείδηση γονέων και φοιτητών ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα, με παραρτήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, η ακαδημαϊκή πρόοδος και η ανάπτυξη του ερευνητικού πνεύματος του κάθε φοιτητή αποτελούν προτεραιότητα για το Κολλέγιό μας και αυτή η εταιρική μας κουλτούρα είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

 Με την εμπειρία 30 χρόνων πορείας στην ελληνική εκπαίδευση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει, σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του εξωτερικού, μια σειρά από πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν σύγχρονα επιστημονικά πεδία και ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας. Η διάρθρωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ακαδημαϊκού δυναμικού, οι υποδομές και οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και η τεχνολογική υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αποτελούν τις δικλείδες ασφαλείας για την υψηλή ποιότητα των σπουδών που προσφέρουμε.

 Στο Mητροπολιτικό Κολλέγιο οικοδομούμε με αίσθημα ευθύνης και συνεχούς προσπάθειας τόσο το επαγγελματικό, όσο και το κοινωνικό προφίλ των φοιτητών και των αποφοίτων μας.

Στο Mητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτουμε την εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό και την υλικοτεχνική υποδομή ώστε να εξασφαλίζουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας σπουδών που αξίζουν οι φοιτητές μας.

 

Τα βασικότερα στοιχεία που συνθέτουν την εταιρική μας ταυτότητα είναι:

 

Ένα από τα πρώτα Ελληνικά Κολλέγια (από το 1982) και το κολλέγιο με το μεγαλύτερο εύρος προγραμμάτων σπουδών. Λειτουργεί με την επίσημη άδεια του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, του εγκυρότερου και μεγαλύτερου στην Ελλάδα εκπαιδευτικού οργανισμού, με περισσότερους από 8.500 σπουδαστές πανελλαδικά.

Πιστοποιημένο από το Βρετανικό Συμβούλιο Αναγνωρίσεων (BAC), ως εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναγνώριση των παρεχόμενων πτυχίων από διεθνείς επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, καθώς και από το NARIC [Βρετανικός φορέας, αντίστοιχος του ελληνικού ΔΟΑΤΑΠ].

Κτιριακό συγκρότημα 8.500 m² (campus) σε κομβικό σημείο του λεκανοπεδίου (Μαρούσι, οριζόντια δομή) και σε ιστορικό, πρόσφατα αναπαλαιωμένο κτίριο 2.000 m² στο κέντρο της Θεσ/κης (επί της οδού Τσιμισκή).

Αναβολή στράτευσης μέχρι την ηλικία των 28 ετών

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια και προσφέρουμε αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών

Υπερσύγχρονα εργαστήρια για κάθε ειδικότητα, πλήρως εξοπλισμένα Αμφιθέατρα και πολυάριθμες αίθουσες διαλέξεων, άρτια εξοπλισμένες με σύγχρονα εποπτικά και οπτικοακουστικά μέσα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κολλέγιο που παρέχει πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις [κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο, γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα, γήπεδα μπάσκετ, τένις και βόλεϋ] 50m από το Κολλέγιο, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ

Βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων για όλες τις ειδικότητες, με ηλεκτρονική πρόσβαση στις βιβλιοθήκες των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων. Η Βιβλιοθήκη διαθέτει μονάδες Η/Υ και δωρεάν ασύρματο WiFi. Επίσης, πρόσβαση στο δίκτυο βιβλιοθηκών των Ελληνικών Δημόσιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Ακαδημαϊκοί σύμβουλοι εκπαίδευσης (PersonalAcademicTutors) δίπλα στον φοιτητή και Υπηρεσία Προσωπικής Ακαδημαϊκής Υποστήριξης

Φοιτητική Μέριμνα: Κέντρο Ακαδημαϊκής Υποστήριξης, Κέντρο Συμβουλευτικής, οργανωμένο Career Office-Κέντρο Διασύνδεσης και διοργάνωση CareerDays

Online πλατφόρμα εκπαίδευσης e-learning για όλους τους φοιτητές [MOODLE]

Εξειδικευμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό με διδακτική εμπειρία, με συνεχή μετεκπαίδευση από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

Θεσμοθετημένος έλεγχος ποιότητας σπουδών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές QualityAssurance της Μ.Βρετανίας.

Συμμετοχή των φοιτητών και ακαδημαϊκών μας σε διεθνή ακαδημαϊκά ερευνητικά προγράμματα και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και διοργάνωση εκπαιδευτικών συνεδρίων, σεμιναρίων και διαλέξεων για κάθε ειδικότητα, μέσω του θεσμού “InvitedSpeakers@AMC”.

728x90 new january14

logo neos

unicef box 250

staytuned

 

 

 

 

Εγγραφή στο newsletter

Εκπαιδευτικοί φορείς

 

logo-isites